Gå til innhold

Tromsø ASVO sin hovedmålsetning er å legge til rette meningsfullt arbeid for personer som av ulike årsaker er falt utenfor det ordinære arbeidsmarkedet for en kortere eller lengre periode.

Arbeidsoppgavene skal være målrettet og tilpasses den enkeltes kvalifikasjoner og kompetanse. Arbeidsarenaene som tilbys er i egen eller eksterne bedrifter.

Det er NAV Tromsø som videreformidler søknader om jobb / arbeidspraksis til oss. Men ønsker du å prate med oss først kan du ta kontakt med HR- og attføringsleder for å avtale besøk og omvisning.

Tromsø ASVO hjalp Aksel (25) mot drømmejobben

Helt siden han var åtte år har Aksel Larsen (25) interessert seg for data og teknologi. Takket være Arbeidsforberedende trening hos Tromsø ASVO jobber han nå mot en karriere innen IKT.

Les historien til Aksel på iTromsø sin nettside

Arbeidsprogram

(VTA – VTAO) Har du uføretrygd og ønsker arbeid, kan du søke om varig tilrettelagt arbeid med arbeidsoppgaver som er tilpasset deg. Dette kan også være enkeltplasser i ordinære virksomheter.

(AFT) Arbeidsforberedende trening er et tiltak for deg som har behov for tilrettelagt arbeid i en oppstartsfase, før du går over i arbeidstrening hos bedrift i ordinært arbeidsliv.

Arbeidsplasser og inkludering for personer med utviklingshemming i det ordinære arbeidslivet.

Som lærekandidat kan du gjennomføre læretiden i Tromsø ASVO. Etter endt læretid går du opp til en kompetanseprøve.

Tromsø ASVO samarbeider med videregående skoler i Tromsø kommune. Målet er at elever med tilrettelagt undervisning får prøve seg i arbeidslivet.

Varierte oppgaver

Målrettet og tilpasset